Nyhedsoversigt

18.11.2019 - Nyheder

Skab et visuelt overblik over mangler med FotoDoks nye plantegningsmodul

Logimatic lancerer nu et plantegningsmodul til FotoDok, som optimerer og sikrer lettere arbejdsgange.

Markedet har efterspurgt muligheden for at skabe et bedre visuelt overblik over fejl og mangler i forbindelse med mangelgennemgang og kvalitetssikring. Derfor lancerer Logimatic plantegninger, som visuelt viser præcist hvor en mangel skal udbedres.

I dag oprettes en mangel i FotoDok ved hjælp af et billede og tilhørende tekst. Herudover tilføjes placering samt en tekst der beskriver sagen. I nogle situationer er der dog et behov for yderligere præcisering og visualisering af hvor en registrering er placeret – her kommer FotoDoks nye plantegningsmodul ind i billedet.

Med plantegningsmodulet kan du tilføje udsnit fra plantegninger til dine projekter på hjemmesiden og benytte dem i appen. På tegningerne kan der placeres en markør, som symboliserer hvor registreringen befinder sig.

Efterhånden som der sendes registreringer med mangler ind til FotoDok, vil du også på hjemmesiden kunne danne et visuelt overblik over registreringernes placering direkte på plantegningen. Dette tydeliggør f.eks. problemområder til videre opfølgning.

Når en sag afsluttes, vil plantegningerne være inkluderet i de endelige FotoDok-rapporter. Dette er med til at sikre vigtig dokumentation til f.eks. bygherre og i forbindelse med interne garantisager.

Plantegningsmodulet er også med til at øge brugervenligheden af system og app, da det kræver færre klik og indtastninger at oprette en mangel. Dette er et vigtigt element for at sikre, at brugerne benytter FotoDok hver gang en mangel opdages på f.eks. byggepladsen.

Kontakt os og hør mere om mulighederne med plantegningsmodulet – Kontakt

Sådan benytter du plantegningsmodulet i FotoDok

For at benytte plantegninger i et projekt, skal du oprette et nyt felt af typen ”Tegning.” Angiv et navn til feltet, og tryk herefter ”Gem felt”. Herefter tilføjes de relevante plantegninger som feltværdier. For hver indtastning kan der tilføjes en plantegning ved at trykke på værdien i listen.

Plantegningerne uploades til FotoDok hjemmesiden og kan genbruges på tværs af projekter.


Plantegningsoversigten kan desuden tilgås via Organisations Indstillinger (kræver administratorrettigheder). Herfra kan man få et overblik over, hvor de forskellige plantegninger benyttes, og slette de plantegninger som ikke længere er i brug.

I appen vælger du den relevante plantegning i listen, og tilføjer herefter en markør på den placering en given registrering hører til. Det sker ved blot at trykke på plantegningen.

Punkterne sammenkobles med registreringen, og kan efterfølgende findes på hjemmesiden sammen med andre registreringer, som kan være oprettet på samme plantegning i projektet.

Plantegningerne kan løbende tilføjes til rapporterne for at skabe en detaljeret dokumentation.