Som specialister i udvikling af software løsninger tilbyder RINA Digital Solutions et system til kvalitetssikring af din drift. FotoDok er en app, hvori du kan dokumentere, gennemgå mangler og sikre kvalitet af dine opgaver. Vi har stor fokus på brugervenlighed og videreudvikling af vores produkter, så du altid står med en løsning, der virker.

Vi finder den rette digitale løsning til din virksomhed.

SE MERE PÅ RINA.ORG

Andre løsninger fra RINA Digital Solutions

SERTICA Maintenance er et klient/server vedligeholdelsessystem designet til at styre, monitorere og dokumentere vedligeholdelsesaktiviteter i alle typer virksomheder.

Gå til sertica.dk/industri

INEXTIA er et cloud-baseret vedligeholdssystem, der indeholder alt, hvad du skal bruge til at planlægge og udføre vedligehold på farten. Systemet dokumenterer og styrer dit vedligehold, herunder dokumenter, opgaver, historik og meget mere. Der arbejdes i en simpel jobliste, der sparer dine vedligeholdssfolk tid og penge.

Gå til inextia.dk

RENOMATIC anvendes af kommuner, affaldsselskaber og renovatører til administration, afregning og styring af affaldsindsamlingen. Løsningen dækker alle aktiviteter lige fra registrering af kunder til afhentning.

Gå til renomatic.dk

Hvis du er interesseret i at gøre forretninger med os, så kontakt mig.

Lars Horsfelt

FotoDok

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 7214 1214
fotodok@rina.org