Logimatic har over 30 års erfaring med udvikling af software løsninger. Hos Logimatic er der stor fokus på brugervenlighed og videreudvikling af vores produkter. Vores hovedkontor ligger i Aalborg, og vi har derudover kontorer i Asien og Sydamerika.

Læs mere om virksomheden bag FotoDok på logimatic.dk og følg Logimatic på LinkedIn

Andre løsninger fra Logimatic

SERTICA Maintenance er et klient/server vedligeholdelsessystem designet til at styre, monitorere og dokumentere vedligeholdelsesaktiviteter i alle typer virksomheder.

Gå til sertica.dk/industri

INEXTIA er et web-baseret vedligeholdssystem, der indeholder alt, hvad du skal bruge til at planlægge og udføre vedligehold på farten. Systemet dokumenterer og styrer dit vedligehold, herunder dokumenter, opgaver, historik og meget mere. Der arbejdes i en simpel jobliste, der sparer dine vedligeholdssfolk tid og penge.

Gå til inextia.dk

RENOMATIC anvendes af kommuner, affaldsselskaber og renovatører til administration, afregning og styring af affaldsindsamlingen. Løsningen dækker alle aktiviteter lige fra registrering af kunder til afhentning.

Gå til renomatic.dk

LOGIA er den anerkendte IT-platform, der kan styre og optimere alt inden for lager og logistik. En løsning der digitaliserer lageret og logistikken, og giver nye muligheder for at optimere og trimme logistikken i en grad, der gør investeringen interessant.

Gå til logia.dk

Hvis du er interesseret i at gøre forretninger med os, så kontakt mig.

David Knudsen

FotoDok

Sofiendalsvej 5B
DK-9200 Aalborg
+45 9634 7000
salg@fotodok.dk