Denne politik er en del af Logimatics samlede dokumentation for behandling og opbevaring af personoplysninger. Nedenstående omhandler de personoplysninger du afgiver, når du besøger vores website.

Når du besøger vores websites accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik, herunder betingelser og andre vilkår, som fremgår af hjemmesiden.

I henhold til den gældende persondatalovgivning betragtes Logimatic som dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, du afgiver når du benytter vores website.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores websites, indsamler og behandler vi en række af disse informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, udfylder kontaktformular og ved øvrig brug af services via vores websites.

Vi behandler følgende informationer: Navn, e-mail, telefonnummer og firmanavn.

Vi behandler og opbevarer dine personoplysninger, herunder beskytter kvaliteten og integriteten af dem. Vi sørger for at dine oplysninger ikke bliver hændeligt eller ulovligt slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid mod lovgivningen.

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Ydermere kan du tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der skal behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom skal ske til: lmc@logimatic.dk.

Har du en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du henvende dig til os på lmc@logimatic.dk. Denne klage skal indeholde navn, adresse, e-mail, telefonnummer og en beskrivelse af klagens indhold. Herefter behandler vi klagen og du får svar hurtigst muligt.
Du har derudover også mulighed for at kontakte Datatilsynet på datatilsynet.dk

EU Persondataforordningen (GDPR), som regulerer behandlingen af personoplysninger, med virkning fra 25. maj 2018, kræver at der udarbejdes databehandleraftaler mellem den dataansvarlige og databehandleren. Download databehandleraftalen for Fotodok.

Hvis du har spørgsmål til vores vilkår og betingelser eller databehandleraftalen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Regler for behandling af dine personoplysninger findes på Persondataforordningen og Vejledning om registreredes rettigheder (Datatilsynet)